Cím: 7100 Szekszárd, Béla tér 9. · Tel.: 06 (74) 414-735 · Adószám: 18856356-1-17 · Számlaszám: 71800037-11155616

Rendezvények

Jótékonysági műsoros est - 2008

2008. október 28.-án a Szent Erzsébet Karitasz munkatársai ismét jótékony célú műsoros estet szerveztek a Művészetek Házában, városunk neves előadóművészeinek közreműködésével. Az est bevételét, csakúgy mint az előző évek folyamán, a rászoruló családok és a szegény sorsú idős emberek megsegítésére fordítjuk.
Műsoros estünket Németh Judit egy szentírásidézettel nyitotta, majd felkonferálva előadóművészeinket, jó szórakozást kívánt a széksorokat megtöltő közönségnek.
Elsőként Authné Fuchs Márta gördülékeny hegedűjátéka csendült fel. Másodikként Müller Beáta énekművész lépett színpadra, aki két csodálatos áriával ajándékozott meg bennünket.
Ha Művészetek Háza akkor orgona, ha orgona akkor Lozsányi Tamás, akinek gyönyörű orgonajátéka természetesen nem hagyható ki a műsorból.
Ugyancsak fellépett az esten Husek Rezső zongoraművész, aki harmonikus és tiszta zongorajátékával tovább színesítette a műsort. Végül, de nem utolsósorban a Liszt Ferenc Pedagógus Kórus lépett színpadra, Simon Péter vezetésével, akik az est hangulatához illeszkedő, egyházi témájú kórusműveket adtak elő.
Az est zárásaként a Karitasz munkatársai szerény agapén látták vendégül a fellépő vendégművészeket és a közönséget. Azoknak, akik itt voltak köszönjük, hogy eljöttek az általunk szervezett estre és bízunk abban, hogy mindenki jól érezte magát, jó hangulatban tért haza.
Köszönet a Karitasz tagjainak a fáradozásukért, a szervezésért, a segítésért!